PRIVACY MEDDELANDE

  

Tack för att du besöker och använder våra webbplatser, våra sociala mediesidor och våra applikationer ("Webbplatser").

Chiquita Brands International Sàrl respekterar din rätt till integritet när du använder våra webbplatser eller när du interagerar med oss. Detta meddelande förklarar hur och för vilka ändamål vi använder informationen som samlas in om dig via våra webbplatser, offline-program, tävlingar och evenemang.

 

VÅRA PRIVATPRINCIPER

Chiquita respekterar dina integritetsrättigheter. Här är våra huvudprinciper:

¬ Vi åtar oss att skydda din integritet och vi vill erbjuda dig en skräddarsydd tjänst.

¬ Vi samlar in personuppgifter för specifika ändamål baserat på ditt samtycke, vårt avtalsförhållande eller vårt företags legitima affärsintressen.

¬ Du har rätt att få tillgång till dina personuppgifter och begära korrigering eller radering, med förbehåll för våra juridiska skyldigheter.

¬ Vi säljer inte dina personuppgifter till någon. Vid behov kan vi dela dina data med gruppföretag, partners och andra tjänsteleverantörer genom vilka deras egen integritetspolicy kan tillämpas.

¬ Vi kommer att vidta alla rimliga åtgärder för att skydda din information från missbruk och hålla den säker.

 

Om du vill veta mer, läs vårt fullständiga sekretessmeddelande nedan.

  1. TILLÄMPNINGSOMRÅDE FÖR DETTA PRIVACY MEDDELANDE OCH DITT SAMTYCKE

Genom att använda våra webbplatser eller genom att ge oss dina personuppgifter accepterar du de metoder som beskrivs i detta sekretessmeddelande. Om du inte godkänner detta sekretessmeddelande, vänligen avstå från att använda eller besöka våra webbplatser eller tillhandahålla personuppgifter.

Chiquita förbehåller sig rätten att göra ändringar i detta integritetsmeddelande när som helst och vi kommer att meddela dig alla väsentliga förändringar.

 

 

  1. PERSONUPPGIFTER VI SAMLAR IN OM DIG

Vi samlar bara in personlig information som är nödvändig för ett specifikt syfte eller som du ger oss ditt samtycke, efter dina tydliga handlingar och beteenden, eller av en juridisk eller legitim anledning.

2.1 Som användare, besökare eller följare av vårt varumärke, en journalist eller en partner till oss kan vi behandla följande information om dig:

Vilka uppgifter samlar vi in?

  • Personlig kontaktinformation som förnamn, efternamn, adress, e-postadress, födelsedatum, kön, land, telefonnummer inklusive platsinformation;
  • Information om dig i förhållande till ett medieföretag;
  • Dina kommentarer och användargenererat innehåll, inklusive foton, videor och personliga berättelser som du delar med oss;
  • Din kontoinloggningsinformation;
  • Dina profiler på sociala nätverk;
  • Din preferens angående våra produkter.

 

Varför samlar vi in dessa uppgifter? 

  • För att låta dig skapa och komma åt ditt klientkonto;
  • För att svara på dina frågor eller använda den för tävlingar du har deltagit i;
  • Att kontakta dig i marknadsföringssyfte eller skicka pressmeddelanden baserat på ditt samtycke eller på en tidigare interaktion med oss;
  • Att kombinera med information vi får från andra för att förstå dina behov och för att ge dig bättre service, inklusive anpassning av webbplatser och betjänar intressebaserad reklam;
  • För säkerhet och underhåll av våra webbplatser; för rapportering; och för risk-, tvist- och registerhantering;
  • Att slutföra undersökningar som vi använder för forskningsändamål, baserat på ditt samtycke;

 

2.2 Som kandidat till en position i vårt företag kan vi behandla följande information om dig:

Vilka uppgifter samlar vi in?

  • Ditt förnamn, efternamn, titel, kön;
  • Fullständig adress inklusive stad, land och postnummer, telefonnummer, e-postadress;
  • Arbetserfarenhet och referenser;
  • All annan information som finns i ditt CV, personligt brev och andra dokument som du frivilligt delar med oss.

Varför samlar vi in dessa uppgifter?

  • Att granska din ansökan, baserat på din inlämning;
  • För att vi ska kunna kontakta dig;
  • Att dela din dokumentation med intern personal eller partners som behöver komma åt den;
  • För att verifiera dina referenser, baserat på våra legitima intressen;
  • Att använda den för andra positioner med ditt samtycke.

 

3 MED VEM DELAR VI PERSONUPPGIFTER

   

 

Vi kan lämna ut dina personuppgifter för ett specifikt ändamål till alla medlemmar i Chiquita-gruppen, vilket betyder vårt holdingbolag och dess dotterbolag; tjänsteleverantörer och mediepartners; finansinstitut, logistikleverantörer, kommersiella partner och myndigheter om så krävs enligt lag.

Vi kan använda tredje part som nätverksannonsörer och annonsutbyten för att visa dig annonser på tredjepartswebbplatser efter att du lämnat våra webbplatser, och vi kan använda analys från tredje part och andra tjänsteleverantörer för att utvärdera och förse oss och / eller tredje part med information om användningen av webbplatserna. Du kan läsa mer om det i vårt Cookie-meddelande.

Dessa mottagare kan vara baserade utanför det land från vilket du har öppnat webbplatserna. Vi kräver att sådana tredje parter, som kan vara baserade utanför det land från vilket du har besökt webbplatserna, ska följa alla relevanta dataskyddslagar.

Vi kan föreslå sociala plugins, i vilket fall vi kan samla in och bearbeta information om ditt konto på sociala medieplattformar. Tredjepartsplattformens användning av information som samlas in från dig (eller som godkänts av dig) styrs av dess egen integritetspolicy och dina inställningar på tjänsten.

 

4 HUR LAGRAR VI, SÄKERAR OCH FÖRVARAR DATA

 

Vi vidtar alla rimliga tekniska, organisatoriska och juridiska åtgärder för att skydda de personuppgifter vi har mot förlust, obehörig åtkomst eller avslöjande och mot annat missbruk. Dina personuppgifter kommer inte att säljas eller avslöjas till andra tredje parter förutom vad som anges i detta sekretessmeddelande.

När de personuppgifter som vi samlar in inte längre krävs för det angivna syftet, eller för juridiska krav, förstör eller tar vi bort dem på ett säkert sätt.

  1. DINA RÄTTIGHETER

 

5.1. HUR DU FÅR ÅTGÅNG TILL PERSONUPPGIFTERNA OCH SÖK DENNA KORRIGERING

Du kan begära åtkomst till de personuppgifter som vi har om dig genom att kontakta oss på privacySE@chiquita.com. Du har rätt att berätta för oss om du vill dra tillbaka ditt samtycke, korrigera, uppdatera eller radera dina personuppgifter i våra register eller invända mot någon behandling. För att hjälpa oss att hantera din begäran, vänligen ange ditt fullständiga namn och detaljer. För detta ändamål kan vi kräva en kopia av ett identifieringsdokument efter eget gottfinnande.

Du kan när som helst välja bort marknadsföringskommunikation genom att följa de alternativ som du har angett eller genom att kontakta oss (privacy@chiquita.com). Du kan också begränsa användningen av spårningstekniker (till exempel cookies som du kan ställa in din webbläsare för att varna dig innan du accepterar dem, eller du kan helt enkelt ställa in den för att vägra dem).

5.2. HUR KONTAKTA OSS

Chiquita Brands International Sàrl, registrerat i Schweiz under nummer CH55010520897, baserat i La Tuilière 16, 1163 Etoy, Schweiz, fungerar som "personuppgiftsansvarig" för de personuppgifter som hanterar inom ramen för detta integritetsmeddelande och för insamlingsändamål. Chiquita Europe B. V., utses till juridisk representant i Europeiska unionen (Franklinweg 354207 HX, Gorinchem, Nederländerna).

Du har också rätt att när som helst lämna in ett klagomål till din datatillsynsmyndighet.

Om du är orolig för en eventuell störning av dina integritetsrättigheter eller missbruk av dina personuppgifter av oss, eller om du har några frågor eller kommentarer, kan du kontakta vårt dataskyddsbyrå via e-post på privacy@chiquita.com; eller med vanlig post på Chiquita Brands International Sàrl, La Tuilière 16, 1163 Etoy, Schweiz.



© 2019 - Chiquita Brands International Sàrl - Med ensamrätt

 

MEDDELANDE OM COOKIES

  

En cookie är en liten bit information som skickas till hårddisken på din enhet av en webbserver så att viss information om din surfaktivitet kan samlas in.

Vi använder termen "cookie" för alla tekniker som samlar in information från din enhet, såsom information om din användning av våra appar och webbplatser, om din enhet såsom enhets-ID, IP-adress och webbläsartyp, demografiska data och om tillämpligt webbadressen till länksidan.

Vi använder också webbfyrar eller pixeltaggar för att vi ska kunna räkna besökare som har tittat på våra sidor eller läst våra e-postmeddelanden / nyhetsbrev. De används inte för att komma åt din personliga information utan ditt samtycke.

Nödvändiga kakor är vana vid

o Kom ihåg information du har angett när du navigerar på vår webbplats

o Identifiera dig som inloggad på vår webbplats

o Kom ihåg varorna och tjänsterna du beställde när du kommer till kassasidan

Prestandakakor är vana vid

o Ge statistik om hur vår webbplats används

o Se hur effektiva våra annonser är

o Upptäck eventuella fel som uppstår

o Testa olika mönster på vår webbplats

Funktionskakor är vana vid

o Kom ihåg inställningar som du har tillämpat, till exempel layout, språk eller inställningar

o Visa dig när du är inloggad på vår webbplats

o Dela information med partners för att tillhandahålla en tjänst på vår webbplats.

Inriktningscookies är länkade till tjänster som tillhandahålls av tredje part, till exempel "Gilla" -knappar och "Dela" -knappar. Vi använder dem för att

o Länk till sociala nätverk som Facebook, som därefter kan använda information om ditt besök för att rikta reklam mot dig på andra webbplatser

o Ge reklambyråer information om ditt besök så att de kan presentera annonser som du kan vara intresserad av.

 

Här är en lista över några cookies installerade på webbplatsen www.chiquita.com

 

Google Analytics Minns vad en användare har gjort på tidigare sidor / interaktioner med webbplatsen. https://support.google.com/analytics/answer/6004245

Om du inte vill att Google Analytics ska användas i din webbläsare kan du inaktivera webbläsartillägget Google Analytics på https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Prestanda, trafik

 

Google DoubleClick Hjälper till att hantera sponsrade länkkampanjer i flera sökmotorer och mediekanaler https://support.google.com/ds/answer/7686480?hl=sv&ref_topic=2473095 

Prestanda

Google Dynamic GoogleDynamic låter dig visa annonser för personer som tidigare har besökt din webbplats eller använt din mobilapp. För mer information: https://support.google.com/google-ads/answer/3124536?hl=sv

 

Inriktning

Facebook Custom Audiences Authentication, säkerhet, webbplats- och produktintegritet, webbplatsfunktioner och tjänster, prestanda, analys och forskning, reklam, statistik och mätning. https://www.facebook.com/policies/cookies/ 

 

Prestanda och inriktning

Twitter-reklam Nå rätt målgrupp genom att rikta in dig på intressen, geografi, kön, enhet eller användare som liknar dina följare. Dessutom maximera våra meddelanders relevans genom att rikta in tweets med nyckelord. https://help.twitter.com/en/rules-and-policies/twitter-cookies

 

Du kan också hantera cookies i sekretessinställningarna i webbläsaren du använder (ta reda på mer på www.youronlinechoices.com).

Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar och korrigeringar i detta meddelande. Se den här sidan då och då för att granska dessa och eventuell ny ytterligare information. Du kan kontakta oss på privacy@chiquita.com om du har en fråga angående detta Cookie-meddelande.



© 2021 - Chiquita Brands International Sàrl- Med ensamrätt